Nieuwe optredens

11-08-2012

Het is weer tijd voor In Halo om het podium te betreden! Zoals op facebook al te lezen was mogen we in september spelen tijdens twee voorrondes van Sound Vision Live van dit jaar. Deze keer niet als deelnemer maar als 'special guest'. Deze vinden plaats in het CCOG in Duiven. Net als vorige editie zijn er weer enorm veel en vooral goede acts die zich hebben aangemeld, dus kom zeker een kijkje nemen.
Daarnaast zullen we op 9 november te horen zijn in de Willemeen te Arnhem, samen met het Tilburgse Cartographer en de sludge/stoner metalband Bong Breaker. Een gevarieerde avond voor de allround metalliefhebber.

Hier is nog niet alles mee gezegd. We hebben de tijd dat we niet op het podium stonden ook wel, maar niet alleen maar op ons luie gat gezeten. We zijn druk bezig geweest met het ontdekken van nieuw werk voor nummers. Twee nieuwe stukken zijn hier het resultaat van; een herziene versie van een oude bekende, en een totaal nieuw nummer met de nodige porties metal. Het is rustig, het is hard, het is opbeurend maar zeker ook duister. Een goede reden om langs te komen bij één van de aangekondigde shows. Of gewoon allemaal, natuurlijk.

CCOG, Duiven  |  15-09
CCOG, Duiven  |  12-10
Arnhem, Willemeen  |  09-11

Hope to see you there,


IH